UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonverzorging

9Producten

per pagina
 1. Naïf---Natuurlijke-verkoelende-aftersun---Gel---100ml
  Naïf - Natuurlijke verkoelende aftersun - Gel - 100ml
  14,95
 2. Naïf---Natuurlijke-zonnebrandcrème-lichaam---SPF30---100ml
  Naïf - Natuurlijke zonnebrandcrème lichaam - SPF30 - 100ml
  23,95
 3. Naïf---Natuurlijke-zonnebrandcrème-voor-baby's-&-kids---SPF30---100ml
  Naïf - Natuurlijke zonnebrandcrème voor baby's & kids - SPF30 - 100ml
  19,95
 4. Care-Plus---Sun-Protection-Lippenbalsem---SPF30+---4,8-g
  Care Plus - Sun Protection Lippenbalsem - SPF30+ - 4,8 g
  4,95
 5. Care-Plus---Sun-Protection-Sports---Zonnebrandgel---SPF30---100ml
  Care Plus - Sun Protection Sports - Zonnebrandgel - SPF30 - 100ml
  18,95
 6. Care-Plus---Sun-Protection-Everyday---Zonnebrandlotion---SPF50+---100ml
  Care Plus - Sun Protection Everyday - Zonnebrandlotion - SPF50+ - 100ml
  17,95
 7. Care-Plus---Sun-Protection-Everyday---Zonnebrandlotion---SPF30+---100ml
  Care Plus - Sun Protection Everyday - Zonnebrandlotion - SPF30+ - 100ml
  16,95
 8. Careplus---sun-protection-after-sun
  Careplus - sun protection after sun
  22,99
 9. Nivea---UV-zonnemelk-voor-kinderen---Sun-Kids-SPF30
  Nivea - UV-zonnemelk voor kinderen - Sun Kids SPF30
  Slechts 25,99

9Producten

per pagina

Soorten zonverzorging

Er zijn vele soorten zonverzorging, waarbij we natuurlijk UV-beschermende kleding als belangrijkste onderdeel zien. Je zorgt er daarmee voor dat bepaalde lichaamsdelen optimaal worden beschermd. Je trekt een T-shirt aan en alles onder dat T-shirt wordt tot maar liefst 98% geblokkeerd tegen UV-straling. Maar een T-shirt heeft korte mouwen. En je gezicht stop je niet in een T-shirt. Dus hoe bescherm je die lichaamsdelen dan goed? Natuurlijk hebben we daar items voor, zoals een gezichtsmasker en een shirt met lange mouwen, maar bijvoorbeeld zonnebrandcrème en andere soorten zonverzorging zijn ook een uitstekend alternatief.

 

Zonverzorging

Er zijn vele verschillende soorten zonverzorging. Van SPF 20 tot aan SPF 50+ en van spray voor het hele lichaam tot aan speciale lippenbalsem met UV-bescherming. Bij UV-Fashions vind je al deze soorten, zodat je precies de items kunt bestellen die bij jou passen. En niet alleen zonnebrandcrème, maar ook producten zoals aftersun vind je in ons assortiment. Zo kun je niet alleen preventief aan de slag, maar zorgen we ook voor de benodigde producten om na een dag in de zon te gebruiken. Voor de perfecte bescherming en beleving. Want van de zon kun je echt heel erg goed genieten. Zorg er alleen voor dat je het goed beschermd doet, met de juiste zonverzorging.

 

Zonverzorging van UV-Fashions      

Zonverzorging van UV-Fashions gaat niet alleen om producten, maar ook om het overdragen van kennis. Het is zo ontzettend belangrijk om goed te weten wat de effecten van de zon zijn. En hoe jij je daartegen kunt beschermen. Lees er alles over op onze blog, waar we je bijvoorbeeld alle handige tips geven over hoe je zonnebrand kunt smeren. Minimaal iedere twee uur, maar dat wist je waarschijnlijk al. Weet je ook welke factor voor jou het beste is? En de hoeveelheid die je idealiter moet smeren? Leggen we je allemaal uit. Want zonverzorging van UV-Fashions is meer dan alleen een webshop zijn.

Terug naar boven