UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Aftersun

1Product

per pagina
  1. Careplus---sun-protection-after-sun
    Careplus - sun protection after sun
    22,99

1Product

per pagina

Zonverzorging aftersun

Aftersun is er om de huid na het zonnen te herstellen, te kalmeren en te hydraten. Ook als je toch bent verbrand, is het prettig om je in te smeren met dit middel. Aftersun bevat vochtinbrengende en invettende stoffen en vaak ook antioxidanten om de huid tot rust te brengen. Maar beter is het om verbranding te voorkomen door UV-werende kleding te dragen en je goed in te smeren met zonnebrand. Benieuwd naar wat UV-werende kleding is? Lees dan onze pagina: ‘Wat is UV-kleding?

Merken zonverzorging aftersun

In ons assortiment hebben we aftersun met verschillende eigenschappen. Zo hebben wij aftersun voor de gevoelige huid dat een verkoelend effect biedt. De aftersuns hebben een prettige textuur en kalmeren de gevoelige huid na een verbranding door de zon en langdurige blootstelling aan de zon. We hebben ook ongeparfumeerde en verzachtende crèmes in ons assortiment die zeer geschikt zijn voor de kwetsbare huid en een huid die gevoelig is voor zonneallergie. In onze collectie hebben wij verschillende goede merken als Eucerin, Garnier en CarePlus. Ook hebben wij after sun van Nivea die snel intrekt. Garnier biedt een aftersunspray aan die speciaal is ontwikkeld om de vochtarme huid na het zonnen te hydrateren. De spray werkt verzachtend tot zelfs 24 uur na het gebruik.

Vermijd contact met textiel bij gebruik van aftersun

Als je aftersun gebruikt is het wel handig om contact met textiel en zwemkleding te vermijden, omdat het vlekken en vroegtijdige slijtage kan veroorzaken aan de kleding.

Aftersun kopen

Bekijk de hoogwaardige en handige aftersun uit ons assortiment. Het is altijd prettig om het bij je te hebben, mocht de huid toch te lang blootgesteld zijn aan UV-straling. Zo kun je de huid achteraf nog enigszins helpen door de huid te verzorgen en kalmeren met dit middel. Bij UV-Fashions kun je gemakkelijk en snel betalen. Wij bieden meerdere betaalmogelijkheden aan. Voor meer informatie kun je kijken op onze pagina ‘Veilig betalen’. Koop je aftersun eenvoudig online bij UV-Fashions.

Terug naar boven