UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Buggy Parasol

7Producten

per pagina
 1. UV-Fashions---Universele-UV-parasol-voor-kinderwagens---Antraciet
  UV-Fashions - Universele UV-parasol voor kinderwagens - Antraciet
  15,99
  Color: Grijs
  • Grijs
  • Zwart
  • Beige
 2. UV-Fashions---Universele-UV-parasol-voor-kinderwagens---Beige
  UV-Fashions - Universele UV-parasol voor kinderwagens - Beige
  15,99
  Color: Beige
  • Beige
  • Zwart
  • Grijs
 3. UV-Fashions---Universele-UV-parasol-voor-kinderwagens---Zwart
  UV-Fashions - Universele UV-parasol voor kinderwagens - Zwart
  15,99
  Color: Zwart
  • Zwart
  • Beige
  • Grijs

7Producten

per pagina

Kinderwagen parasol 

Leg je kind beschermd tegen de zon in de kinderwagen met een UV-werende parasol. Jouw kleinste vriend of vriendin is kwetsbaar in veel verschillende situaties, dus bereid je voor op al het mogelijke. Bescherming tegen UV-straling is daarbij een heel goede zet en tevens heel makkelijk. Want je hoeft alleen maar te zorgen voor de juiste kleding en accessoires. Zoals dus een paraplu die UV-straling blokkeert. Waardoor je geen zorgen meer hoeft te maken over je kleine in de buggy. Want die is zorgeloos aan het genieten. En dat kun jij ook. Niet alleen met de wetenschap dat je kindje onder een UV-werende parasol in de kinderwagen ligt, maar ook omdat we voor jou de beste UV-werende kleding hebben.

 

Parasol buggy

De ene parasol voor de buggy is de andere niet, omdat er ook UV-werende parasols zijn. En die vind je bij UV-Fashions. Zodat je zonder zorgen met je baby naar buiten kan gaan en genieten van het lekkere weer. Want dat zijn de momenten waarop de UV-straling het sterkst is. Maar ook op bewolkte en regenachtige dagen, waarop de zon zich bijna niet laat zien, ontvangen we, de mens, erg veel UV-straling. Het is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je het hele jaar denkt aan de juiste bescherming. Voor jezelf, maar ook voor de kids. En dan is het merk Snapper Rock precies wat je zoekt. Begin bij een parasol voor de buggy en pak gelijk door met de andere UV-werende kleding van UV-Fashions.

 

UV-werende buggy parasol kopen    

Een UV-werende buggy parasol kopen bij UV-Fashions is onwijs makkelijk. Binnen een paar klikken heb je jouw favoriete items al besteld. En mocht het nou zo zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent, krijg je bij ons altijd 30 dagen ruil- en retourgarantie. Zodat je zonder zorgen online kunt winkelen. We willen jou namelijk niet alleen de beste producten aanbieden en op die manier iedereen beschermen tegen UV-straling, maar we willen je ook de beste service verlenen. En dan vinden wij een 30 dagen ruil- en retourgarantie niet meer dan logisch. Al zal dat met deze UV-werende parasol voor de kinderwagen niet nodig zijn.

Terug naar boven