UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

ONZE MISSIE
"Huidkanker voorkomen en iedereen met een medisch huidprobleem vrijheid in de zon bieden."
Jan Willem van der Sterre
Founder UV-Fashions and JUJA
Lees hier ons verhaal

Zonnehoeden en petten
Zonnehoeden en petten Bekijk collectie
 
UV-zwemkleding
ZwemkledingBekijk collectie
 
Zonnebrillen
ZonnebrillenBekijk collectie
 

UV-Fashions blog:
"Je wekelijkse dosis zonnefeitjes"
Alles wat je moet weten over UV-kleding, zon en bescherming van je huid.
Lees hier onze blog

UV-kleding van UV-Fashions

UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder van UV-kleding en UV-beschermende accessoires. Met UV-kleding kunnen volwassenen en kinderen zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment bestaat uit modieuze UV-kleding en UV-zwemkleding voor baby’smeisjesjongensdames en heren. Bij UV-Fashions staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook alleen UV-strandkleding en UV-zwemkleding van gerenommeerde merknamen in ons assortiment opgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doorgewinterde merken als JUJASnapper RockCabana lifeCoolibarPlayshoesLässigO’NeillProlimitBeach and banditsReal Kids Shades en Rigon Headwear. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar waterschoenen, een zonnehoedzwempak of zonnebril; bij UV-Fashions bieden we de beste zonbeschermende producten aan die op de markt verkrijgbaar zijn. Natuurlijk voor de best mogelijke prijs!

Waarom UV-kleding van UV-Fashions?

Het is ons doel om jou en jouw (klein)kinderen zorgeloos van de zon te laten genieten. Daarom bieden wij UV-beschermende kleding aan van de hoogste kwaliteit en van de beste merken. Onze UV-kleding laat jou nooit in de steek! Daarnaast maken we het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Bestel je een product voor 17:30 (ma-vr), dan heb je deze de volgende dag al in huis! Achteraf betaling via AfterPay is ook mogelijk. Niet tevreden? Dan kun je gratis ruilen of retourneren. Heb je nog vragen? Ons kantoor in Schiedam is maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00 uur geopend. Hier hebben we bovendien een showroom waar je onze producten op afspraak kunt passen en aanschaffen. Lees meer over UV-Fashions en de persoonlijke missie van onze eigenaar Jan Willem van der Sterre, die zijn vader verloor aan huidkanker en besloot om iets tegen deze huidaandoening te doen en daarom in 2011 UV-Fashions oprichtte.

Waarom UV-kleding dragen?

  • Beschermt tegen huidveroudering, -verbranding en -aandoeningen
  • Houdt 98% van de gevaarlijke UVA- en UVB-straling tegen
  • Beschermt met de hoogstmogelijke factor UPF50+ (en 'niet-UV-beschermende kleding tussen 5 en 15 UPF)
  • UV-zwemkleding is geheel ademend en waterproof
  • Biedt ook permanente bescherming, zelfs na onbeperkt wassen en vaak dragen

Blootstelling aan UVA is verantwoordelijk voor het verouderen van de huid, waar UVB zorgt voor verbranding. In tegenstelling tot veel zonnebrandcrèmes beschermt UV-kleding zowel tegen UVA- als UVB-straling. De optimale manier van bescherming is om het beste van de twee werelden te combineren. UV-Kleding is basis, smeren van de onbedekte lichaamsdelen als aanvulling. Het KWF Kankerfonds, Huidfonds, de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie, Stichting Melanoom, Dermatoloog Drs. Leenarts, Nivea, Eucerin en Vision onderschrijven deze boodschap. Zo communiceren en adviseren we met z'n allen één en hetzelfde standpunt. Wanneer de huid op jonge leeftijd verbrandt, verhoogt dit de kans op het ontwikkelen van huidkanker op latere leeftijd. Door UV-kleding en UV-zwemkleding te dragen verklein je het risico dat jij of jouw (klein)kinderen in aanraking komen met deze ernstige huidaandoening. Wil je meer informatie over UV-kleding en de werking ervan? Bekijk dan onze pagina Wat is UV-kleding? Of neem rechtstreeks contact met ons op.

Terug naar boven